Jeg møter stadig foreldre som har spørsmål om barnet sitt – kanskje ikke så rart siden jeg er fysioterapeut og møter foreldre med små barn hver eneste dag. Jeg forstår at det kan være vanskelig å orientere seg i en verden av råd og meninger der det ikke nødvendigvis finnes en fasit på det du lurer på. Det er ikke bare på nett det er uendelig med svar, du vil kunne oppleve å få ulike svar avhengig av hvem du spør.

Målet er ikke å presentere en sannhet, men gjennom denne bloggen deler jeg mine erfaringer i arbeide med barn. Jeg håper å formidle slik at du lettere kan forstå. Min målgruppe er ikke fagmiljøet, men deg som søker informasjon om barnet ditt på nett. Bloggen skrives av meg som privatperson og ikke på vegne av Sykehuset i Vestfold.

Som fysioterapeut har jeg alltid hatt et ønske om å være åpen for ulike perspektiver så lenge det kan tilføre barnet noe som er positivt og utviklende. Det finnes sjeldent noe som er rett eller galt, men jeg som fagperson ønsker så klart å holde meg oppdatert på forskning. Jeg vil bruke kildehenvisning der det er aktuelt og gjerne henvise til andre nettsteder.

Bloggen vil inneholde mine tanker og erfaringer rundt barnets utvikling og om tema som er aktuelle for deg som er mor og far. Jeg vil skrive om friske barn og om barn som må ha oppfølging av fysioterapeut, men vil dessverre ikke kunne besvare henvendelser om ditt barn spesielt. Med min erfaring om kvinnen i svangerskap og barseltid vil jeg også skrive noe om dette. Hvis du har spørsmål eller ønsker på tematikk så send meg gjerne en mail: fysioforbarn@gmail.com.

(Foto: Sigbjørn Fevang)